Кой може да участва?

В конкурса могат да се включат ученици от 1-ви до 4-ти клас, като проектите са групови. Класният ръководител или друг учител регистрира и изпраща проекта от името на целия клас.

Какво да нарисуваме?

Подгответе рисунка или колаж на тема „Как победих микробите вкъщи или в училище”. Например измиването на ръцете със сапун след ходене до тоалетна или след прибиране вкъщи са здравословни хигиенни навици, на които е важно да обръщаме специално внимание.

Формат на рисунките или колажите: А3 (29,7/42 см), А4 (29,7 / 21 см.), А5 (14,8/21 см) или лист от стандартен блок за рисуване (23 / 32 см.). Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване, които са използвани.

Размерът на всяка снимка трябва да бъде не повече от 4 MB.

Къде да изпратим рисунките?

Снимайте или сканирайте проекта, попълнете регистрационната форма и качете файла. С всяка регистрация можете да качите само два файла.

Всеки клас може да участва с повече от една рисунка или колаж.

Кога се изпращат проектите?

Започваме да приемаме рисунки и колажи на 15 септември и приключваме на 12 ноември. Проекти, получени след 12 ноември включително, няма да бъдат допуснати до участие в конкурса.

*Колкото по-рано качите проекта на сайта, толкова повече посетители ще имат възможност да го разгледат и да гласуват за него. Споделете проекта чрез бутона за да поканите приятелите си да го подкрепят като гласуват. Повече гласове – по-голям шанс за победа!

Как се определя победителят и какви са наградите?

Победителят е не един, а цели 10!
Участниците, събрали най-много гласове от гласуването на сайта, както и онези, които са събрали най-много гласове от нашето жури, печелят трите големи награди:

Професионално почистване и реновиране на тоалетните в училището, от което е класът

Подарък – комплект несесер за моливи и линия, за всяко дете от класа

Награда за училището – продукти „Domestos” и „Cif” за цяла година

Още 7 училища, определени от гласовете от сайта, също ще спечелят продукти за почистване „Domestos” и “Cif” за цяла година и комплект етикети за тетрадки.

Включи се в конкурса
Включи се в конкурса